Obhajoby podnikatelských plánů

V rubrikách Novinky
Upoutávka článku Závěrečné obhajoby rekvalifikačního kurzu Základy podnikání

Kruh se opět uzavírá. Dne 19. června 2015 jsme v Podnikatelské líhni shlédli obhajoby podnikatelských projektů účastníků rekvalifikačního kurzu Základy podnikání. Po dvouměsíční přípravě, absolvování přednášek, diskusí a individuálních konzultací nám účastníci představili zajímavé projekty od kosmetických a vizážistických služeb, masérských služeb, přes osobní autodopravu, prodej lokálních potravinových produktů, výrobu a prodej tradičního potravinářského produktu až po překlady a činnosti související s rozvojem zahraničního obchodu, nákupem a prodejem historického zboží, výuky tenisu a provádění prací v oboru elektro.

Obhajoby Základy podnikání červen 2015Absolventy a jejich podnikatelské projekty prezentujeme na našem webu pod hlavičkou „vylíhnuto“. V současné době pracujeme na doplnění a novém formátu prezentace těchto profilů. Jakmile bude vše připraveno,  dáme o „sobě a nich“ vědět. Budete tak mít možnost seznámit se s účastníky kurzů Podnikatelské líhně a jejich podnikáním.

Další běh rekvalifikačního kurzu je plánován na listopad 2015. Zájemci o účast se mohou přihlásit přes tento formulář nebo využít kontaktů zde na webu a třeba si dohodnout osobní schůzku.