Lednové obhajoby podnikatelských plánů

V rubrikách Novinky

Závěrečné obhajoby Leden 2016Účastníci, kteří začínali rekvalifikační kurz Základy podnikání v listopadu 2015 se po krátké tvůrčí/vánoční pauze vrátili k finálnímu úderu. V pátek 15. ledna 2016 jsme v Podnikatelské líhni opět shlédli prezentace podnikatelských projektů účastníků rekvalifikačního kurzu Základy podnikání.

Do našich kurzů přichází lidé se snad nekonečnou řadou podnikatelských záměrů. Některé jsou tradiční, některé neobyčejné, jiné si na začátku ani nedokážeme moc v praxi představit. Na konci kurzů je ale vždy mimořádně příjemné být u toho, když účastníci prezentují výsledky své více jak dvou měsíční práce, kde se z tradičních záměrů stávají neobyčejné projekty a ty nepředstavitelné stojí na pevných základech připravené k rozjezdu.

Tentokrát byly prezentovány projekty vzdělávacích a pečovatelských služeb, zemědělské produkce, krejčovského salonu, umělecké tvorby a grafických prací, výroby a prodeje tradiční cukrovinky, chovu koz a výroby potravinářských produktů, prodeje použitého zboží, prodeje a správy IT.

Naše absolventy a jejich podnikatelské projekty prezentujeme na našem webu pod hlavičkou „vylíhnuto“. V současné době pracujeme na doplnění a novém formátu prezentace těchto profilů. Jakmile bude vše připraveno,  dáme o sobě/nich vědět.

Usilovně také pracujeme na novém běhu Základů podnikání, který bude začínat 22. 2. 2016 a momentálně probíhá zápis nových účastníků, který je stále otevřený. Také je v přípravě další běh kurzu plánovaný na duben 2016, na kterém spolupracujeme s Rodinným centrem Heřmánek v Olomouci, a který je také otevřený k zápisu. Podrobné informace o obsahu kurzu naleznete zde. Zájemci o účast v obou kurzech se mohou přihlásit přes tento formulář nebo využít kontaktů zde na webu a třeba si dohodnout osobní schůzku.