Kurz angličtiny na podzimní večer

V rubrikách Novinky

Rozhovor to rozhodně nebude pro všechny. Nejen proto, že je v angličtině (méně pokročilí si mohou na youtube zapnout anglické titulky), ale také proto, že je z oblasti výroby kytarových efektů tzv. krabiček. Jestli jste byli někdy na koncertě, tak to je to co mají kytaristé pod nohama 😉 no a z našich kurzů si možná pamatujete, že jsem příležitostně jedním z nich.

Zajímavý ten rozhovor ale rozhodně je. Ukazuje krásný pohled na fungování dvou velmi rozdílných firem z pohledu velikosti, konkurence, segmentů, výzkumu a vývoje atp. Je to poměrně ojedinělé slyšet zástupce takových firem otevřeně diskutovat své přístupy a zkušenosti. Pro mě to bylo velmi inspirativní.

Pro základní představu zde se na festivalu GuitCon setkali Tore (ten velký vlasatý) z firmy TC Electronic s Robertem z Keeley Electronics. Ta první firma je jednou z největších firem vyrábějící v Dánsku studiovou techniku a všemožná další zařízení pro muzikanty. Tore je něco jako produktový manažer a oficiální tvář firmy. Ta druhá je malá firma z Oklahomy v Americe, která vyrábí specifické kytarové krabičky pro fajnšmekry v malých sériích nesoucí jméno svého majitele. Je to jako by se potkaly šéf vývoje…ehm nenapadá mě to správné přirovnání z nějakého jiného odvětví nebo obecně známých firem. Tak jestli napadne Vás, tak ho dejte do komentářů.