Základní poradenství na ÚP

V rubrikách Novinky

V prostorách Úřadu práce v Olomouci poskytujeme zájemcům o zařazení do našeho projektu Regionální centrum pomoci začínajícím podnikatelům základní poradenství týkající se možností pomoci při zahájení podnikání. Pokud uvažujete nad tím zda podnikat či ne, jste momentálně nezaměstnaní nebo hledáte nové uplatnění při současném zaměstnáni a zároveň splňujete některou z dalších podmínek, tj. jste ve věku do 25 let nebo pečujete o dítě do věku 15 let nebo jste ve věku nad 50 let, přijďte se za námi poradit!

V rámci projektu vám můžeme uhradit vybrané rekvalifikační kurzy v ceně až 15 tis. Kč, odborné poradenství vašeho podnikatelského záměru, konzultace k žádosti o dotaci do zahájení podnikání od úřadu práce a přípravě podnikatelského plánu. Za dotaz či radu nic nedáte.

Naše kontaktní místo najdete v prostorách Úřadu práce v Olomouci na adrese Vejdovského 988/4 v přízemí, pokud se dáte hned před informačním okénkem ÚP vlevo. Narazíte na dveře označené jako kontaktní místo projektu Regionální centrum pomoci začínajícím podnikatelů, kde se vám každé pondělí a středu od 13:00 do 16:30 budeme věnovat.

TĚŠÍME SE NA VÁS